marți, 11 mai 2010

S-a mai adaugat o floare in cosuletul vietii mele


Astazi s-a mai adaugat o floare in cosul vietii mele, floarea cu numarul 20.  Cum a trecut timpul... Astazi a fost o zi frumoasa, am iesit un pic in oras, mi-am facut cadou un bilet la Opera, pentru sambata ( la Romeo si Julieta), mi-am cumparat 2  carti cu partituri de la anticariat: una cu Arii si duete din Operete si cealalta cu lucrari ale lui Charles Gounod. A mai trecut un an...un an plin de cunoastere, de mici momente de bucurie, de tristete, de muzica...Sper ca noul an sa fie mai darnic si mai bland.





4 comentarii:

.✿*E LENA*✿. spunea...

LA MULŢI;MULŢI ANI,SCUMPO!
SĂNĂTATE,FERICIRE,DRAGOSTE
ŞI IUBIRE PRECUM ŞI MULT
SUCCES ÎN CEEACE ŢI_AI PROPUS SĂ REALIZEZI!!!
SĂ FI IUBITĂ ŞI FERICITĂ!!
TE PUP ŞI ÎMBRĂŢIŞEZ CU
MARE DRAG!!
http://www.youtube.com/watch?v=_qYEhVnQXKY

elena marin-alexe spunea...

Nu degeaba te "numesti" -Floare de Mai! La multi ani buni si plini de realizari iti doresc scumpa mea! Din Vrancea, te imbratisez cu mare , mare drag!
DUMNEZEU SA TE BINECUVANTEZE!

Ela spunea...

La multi ani fericiti!Sa ai mereu bucurii si realizari care sa-ti deaaripi sa mergi inainte cu incredere!
Te imbratisez!
Ela

Andra Dan spunea...

La multi ani dearest! Eu am ramas sa ma revansez cu cateva chestii si nu am uitat, so keep close :> pana una alta, inca o urare: sa ai viata plina de soare, si cu atat de multa iubire, incat sa poti iesi dimineata desculta pe iarba proaspata si sa strigi: te iubesc, pamantule acesta, planeta minunata, oameni superbi, activitati neasemuite, te iubesc viata, pentru ca imi daruiesti visul meu e realitatea mea si realitatea mea, e visul meu!