vineri, 14 mai 2010

Artista anuluiSoprana Angela Gheorghiu a fost desemnata artista anului 2010( pentru cd-ul Madama Butterfly), la Classica Brit Awards. Superbe tinute si multa eleganta, abia astept sa aud si aria, care e una din favoritele mele.

Ma bucur tare mult!! In interior simteam eu ca ea o sa castige. Uite ca mai avem si oameni cu care sa ne mandrim si nu doar lichele care ne fac de rusine.
Traiasca Arta,Opera..Traiasca Frumosul si Oamenii care ne umplu sufletul de bucurie si de speranta, care ne fac inima sa tresalte de emotie. Traiasca Artistii adevarati care ne duc pe culmile trairii si intensitatii si care vibreaza ei insisi si te fac sa vibrezi si pe tine. Traiasca acei Oameni care ne aduc un zambet sau ne fura o lacrima, traiasca acei Artisti, ce  urcand pe scene devin ceva ireal, minunat, rupt din paradis, dar coborand de pe ea devin oameni normali, asa ca noi, oameni ce plang, ce sper sau zambesc.

 Iata ce au scris cei de la Antena 1 +  linkuri pt.video:

Angela Gheorghiu, premiata pentru a doua oara

"Angela Gheorghiu a fost distinsa, pentru a doua oara, cu premiul Classical Brit pentru cea mai buna artista a anului.Premiile au fost anuntate la gala care a avut loc ieri seara, la Londra.

Soprana romanca a mai cucerit acelasi premiu in 2001. La actuala editie, ea a fost nominalizata alaturi de o alta mare vedeta a operei, Anna Netrebko, si de dirijoarea Marin Alsop. Premiile Classical Brit sunt acordate in fiecare an de asociatia britanica a caselor de discuri. Premiatii sunt votati de artisti, critici si alti specialisti din domeniu.''

3 comentarii:

elena marin-alexe spunea...

Este personalitate distincta a muzicii romanesti, cu care ne mandrim! Felicitari pentru Angela Gheorghiu!

Ela spunea...

Am vazut aseara stirea la tv si m-am bucurat!Este minunata si oameni ca ea ne ajuta sa speram inca !!

Danube Daughter spunea...

O merita din plin, sustin cu ardoare acest lucru! Este si va ramane in memoria muzicii clasice aceasta minunata romanca, cu care din pacate nu am stiut sa e mandrim din timp,decat atunci cand ne-a facut tara mandra, la operele cele mai grandioase din lume...