joi, 5 mai 2011

Betty

Catelusa mea s-a simtit rau in ultima vreme si am incercat la un veterinar care a mai operat-o, dar acesta numai a mintit ca vine, si bine a facut pt ca ii facea si mai rau..insa macar sa fi avut bunul simt sa ne anunte ca nu vine... Apoi datorita unei prietene am dat de alt veterinar, care a venit acasa si a vazut-o. Mi se rupea sufletul sa o vad suferind, daca as fi putut as fi luat eu durerea ei.

Noi am crezut ca are pneumonie dar Dr. Vet a spus ca are infectie la uter....a intrat in operatie, nu stiu daca mai este si acum si ce a mai descoperit. Sunt trista. Nu mai pot dormi din decembrie si zile astea din cauza grijilor nu am putut dormi mai deloc, abia daca am mancat.

Nu vreau sa plece prietena mea cea mai buna, am trait atatea impreuna si inca mai avem de trait. E trist ce se intampla in tara asta, numai sa nu te imbolnavesti...Ea a facut infectia pentru ca acela care a sterilizat-o nu si-a facut treaba bine, si acum ea sufera. Sunt o multime care au ramas in tara si care habar nu sa faca un lucru calumea, oameni care fac ce fac doar pentru bani, si isi imprastie frustrarea peste tot. Cred ca peste 80% sunt care au joburi ce nu le plac, dar o fac pentru ca ''trebuie''.

Eu nu vreau sa fiu asa, mi-ar fi placut sa fiu doctor si veterinar, pt ca imi place sa ajut si as fi facut orice pt a salva un suflete, si nu as fi pus niciodata banii pe primul loc. Sper sa imi iasa ce mi-am propus pe partea de Stiinte Economice, apoi pe partea de Muzica si mi-ar placea sa infiintez si un centru care sa ajute animalutele.

Pana atunci sufar si ma gandesc la Betunica mea, rugati-va si voi cu mine daca puteti si aveti timp. Poate impreuna o sa putem schimba ceva.

Doamne ajuta!

4 comentarii:

elena marin-alexe spunea...

Pentru-că Dumnezeu ne-a dat grai, trebuie să ne rugam şi pentru necuvântătoare...
Ştiu prin ce treci, căci am trecut şi eu pe aici.
Mă rog cu tine draga mea Floare de mai!

Fleur du May spunea...

Multumesc, doamna Elena. Inca nu stiu nimic de ea, daca s-a terminat operatia, daca e bine, daca nu...Offf:(

Ana Gabriela spunea...

Sper sa-i fie bine catelusei...da Doamne sa se faca bine...suntem alaturi de tine draga mea May

Fleur du May spunea...

Draga raza, Betty a mea e de aproape 3 saptamani jumate la ceruri...