marți, 9 martie 2010

La multi ani Irina!


Intr-o frumoasa zi de 9 martie s-a nascut Irina Iordachescu, o minunata artista a tarii noastre.
Faptul ca s-a nascut in aceasta luna in care primavara transforma totul intr-un spectacol magic denota fiinta ei..luminoasa, colorata in frumusete, gingasa..

Dumnezeu a inzestrat-o cu un mare dar: o voce superba; prin faptul acesta nu a binecuvantat-o numai pe ea ci si pe noi, care suntem patrunsi de frumusetea si talentul ei. Ma pierd uneori intr-o stare de contemplare ascultand-o..e ceva fascinant si inaltator.

Astazi vreau sa ii urez un calduros "La multi ani", sa fii vesnic iubita, admirata,aplaudata si sa stralucesti pe marile scene ale lumii, asemeni unui diamant pe coroana regala.Te imbratisez cu mare drag!Ador poza asta, o surprinde atat de bine ca artista si ii releva sensibilitatea..e minunata poza!


*Cand ma aflu in situatia de a scrie despre cineva pentru care nutresc sentimente de admiratie incerc sa gasesc cele mai potrivite cuvinte, cele mai frumoase...asta daca am inspiratie..daca nu aman. Sper ca am reusit sa le redau asa de intense precum sunt in inima mea.

* Si un mic cadou muzical pentru voi...in caz ca nu o cunoasteti inca:D


5 comentarii:

elena marin-alexe spunea...

Doresc si eu "LA MULTI ANI"acestei minunate voci a scenei lirice din Romania. Dumnezeu s-o binecuvanteze!

FleurduMay spunea...

Doamna Elena, sunt sigura ca o sa va citeasca urarea si daca nu va putea, va multumesc in numele ei:).Sunteti o draga,ca intotdeauna.

ionelmuscalu spunea...

Ma alatur si eu urarii DUMNEAVOASTRA: La multi ani!
Totodata, am o rugaminte, avand in vedere numele paginii-va rog aduceti primavara!

irinaiordachescu spunea...

Iti multumesc din suflet, Fleur du May, pentru cuvintele generoase si frumoase !
Sunt coplesita si emotionata sa aflu ca pot darui atita bucurie celor care ma asculta iar pentru asta ii multumesc de fiecare data lui Dumnezeu !
Va multumesc tuturor pentru gindurie bune si va astept cu drag la Opera, sa ne cunoastem intr-una din serile spectacolelor mele !
Va doresc multa sanatate si fericire in fiecare clipa a vietii voastre !
Cu drag, Irina Iordachescu

denisia spunea...

Am ajuns cu întârziere.. dar urarea de La mulţi ani e din suflet...